Wachtgeld

Sinds wanneer is wachten normaal?

Het gaat anders maar hard achteruit met de serviceverlening van overheid en bedrijven. Mijn grootste ergernis is om in de wacht te worden gezet. Sommige van die handigerds laten je dan ook nog even fijntjes weten hoe lang je in de wacht blijft staan. Nou, je kunt er toch echt beter bij gaan zitten hoor, wat een bak ellende.

Knab of knap

Momenteel sta ik in de wacht bij de KNAB-bank, ik wil wat weten over het gebruik van mijn bankpas. Ik sta online in de wacht in een chat én ik sta telefonisch in de wacht. Ik heb mijn telefoon maar op de speaker gezet en naast mij neergelegd. Daarnaast heb ik alvast gechat dat ik er maar een wedstrijdje van heb gemaakt wie het eerst gaat reageren, de chat-medewerker of de ‘service-expert’ aan de telefoon.

Je zult maar digibeet zijn, dan ben je helemaal de Sjaak!

Ondertussen schrijf ik dit stukje, haha.

Verbinding verbroken!

Oeps! De chat heeft het al opgegeven, ik sta te lang in de wacht en ben pardoes uitgelogd bij de KNAB, toch knap. Nu enkel nog een kans voor de ‘service-expert’ aan de telefoon, ik zit nu op 16 minuten.

Tijd kent geen waarde?

Mijn zoon zegt dat tijd geen waarde heeft, blijkbaar is er ooit een wijsgeer geweest die dat heeft beweerd. Één of andere filosoof, zal Plato wel geweest zijn. Maar goed, met die studiebol van mij heb ik daar onenigheid over. Bijvoorbeeld zijn er diverse beweringen die tijd een waarde geven zoals bijvoorbeeld:

-Tijd is geld

-Dat kost mij een hoop tijd

-Daar heb ik geen tijd voor

-Kun je tijd vrijmaken

Zomaar een paar regeltjes die voor mij aangeven dat tijd wel degelijk iets abstracts is.

Zowaar contact!

Ah, de service-expert nu aan de telefoon, een momentje, even wachten jullie dus, schaterdeschaterlach nog aan toe!!

Hij: Dag meneer, wat kan ik voor u doen?

Ik: U schaamt zich niet om uw cliënten zo lang te laten wachten?

Hij: Ja, ik vind dat ook vervelend maar het is erg druk momenteel.

Ik: Je meent het!

Daarna ben ik gestopt met klagen en plagen en hebben we mijn probleem opgelost. Al met al kostte het mij in totaal zo’n 25 minuten. Zie je wel? Kostbare tijd zoonlief