Stem verloren

Ik ben mijn stem kwijt.

Toch vervelend hoor als je je stem kwijt bent. Ik bedoel niet dat ik mij verbaal niet kan uiten, dat lukt nog altijd perfect, maar ik bedoel mijn stem welke ik iemand heb gegund van een bepaalde politieke partij bij de laatste verkiezingen voor de Tweede Kamer.

Dat cluppie waarop ik had gestemd en dan met name op de lijsttrekker bakt er zó verschrikkelijk weinig van dat het voelt dat ik mijn stem heb verloren, weg is ie, foetsie, misbruikt?

Ondankbaar met het cadeau dus maar ja, gegeven is gegeven, toch? Volgende keer zal ik er beter en dieper over gaan nadenken of ik mijn stem nog wel wil kwijtraken en aan wie. Ik vermoed dat ik het maar ga houden voor mijzelf, kan ik ook niemand kwalijk nemen er iets verkeerds mee te hebben gedaan.

Aan de andere kant mag je toch ook eigenlijk wel verwachten dát men iets goeds met mijn stem zou hebben gedaan immers men roept voor de verkiezingen toch allemaal iets van: ‘geef mij uw stem doe ik er wat goeds mee’. Maar niet heus.

Ergens hoop ik dat ik mijn stem spoedig weer kan gebruiken, snappie?