Het idee:

Mijn oudste zus Greetje, de lieverd, heeft mij geïnspireerd mijn schrijfsels te publiceren en wie ben ik om mijn oudste zus tegen te spreken.

Daarom hierbij mijn eerste bericht zoals ik dit eergisteren schreef als reactie op de vakantie van onze Koning:

Mondkapjes, oordopjes en oogkleppen……..

Je zal maar behoren tot de groep gedupeerden van de Coronamaatregelen. Bijvoorbeeld een ondernemer in de Horeca.Dan lees je dat jouw Koning, zijn gezin en zijn gevolg er gewoon maar even tussenuit knijpen om een welverdiende (…) vakantie te gaan genieten in Griekenland.

Hoezo niet het advies opvolgen om de vakantie in eigen land te vieren? Vooral geen grenzen te passeren.

Dan lees je dat jouw minister-president en zijn kabinet er aanvankelijk over schamperden en te ontkennen hier van af te weten. Later werd dat natuurlijk teruggedraaid want onze Koning kan nog geen scheet laten zonder toestemming van ons kabinet.

Pijnlijk.

Je zal maar zo’n gedupeerde zijn en om steun verlegen zitten omdat de maatregelen jou, jouw gezin, je medewerkers en hun gezinnen brodeloos maken.

Ik heb een beetje zitten rekenen: zo’n reisje kost ons al gauw een 2 tot 3 miljoen Euro. Ons hé, de onderdanen van… Zij die het mogelijk maken dat onze Koning dergelijke uitjes kan en mag maken. Hij moet zich kapot schamen, en met hem het kabinet en dan vooral onze vriend Mark. Ik vind het een grof schandaal.

Normaal doe ik niet aan politiek in het openbaar maar dit is geen politiek hoor. Dit is pure diefstal uit onze portemonnees. Voor de rechter ermee!

O ja, sinds vandaag ben ik een republikein!

 

 

 

 

 

Dit bericht heeft 2 reacties

  1. Roland Kolijn

    Geen woord aan gelogen. Ik kijk uit naar je volgende verhaal.
    Ps. Af en toe ook een positief verhaaltje posten

  2. Dag Roland, natuurlijk ook positieve verhalen, Je weet: ik ben, net als jouw moeder, een positivo, Wij zien altijd wel ergens het zonnetje schijnen!

    Nu ben ik vooral bezig deze pagina naar mijn hand te zetten en dat valt nog even niet mee zeg! Maar gaandeweg kom ik er wel uit hoor! Behalve de verhalen moet de site ook wel goed zijn ingericht.

    Wordt vervolgd dus!

Geef een reactie